Popoln nadzor nad poslovanjem:
od izdaje računov do spremljanja plačil.

Spletna administratorka Balirka poskrbi za vse, še posebej za storitvena podjetja. Imeli boste stalen pregled nad svojim poslovanjem: od identifikacije neplačnikov do spremljanja denarnega toka. Vse dokumente, ki jih potrebujete za uspešno poslovanje, sestavite hitro, enostavno in na enem mestu.

Preizkusite zastonj!

Fakturiranje

Pripravite in izdajte račun v manj kot minut. Balirka bo poskrbela, da bo račun skladen s predpisi.

Fakturiranje je lahko tudi enostavno.

Fakturiranje je lahko tudi enostavno. Balirka za vas pazi na osnovna pravila pri računih, kot so številka računa, datum izdaje in na vse obvezne elemente računa. Pri vnosu kupca vam pomaga s seznamom slovenskih podjetij. Seveda vam avtomatično ne more zagotoviti, da bo na računu vse 100% pravilno, vam pa pomaga v največji možni meri. Če o čem niste prepričani, preverite pri nas ali pri svojem strokovnjaku, računovodji.

hitrejše delo Za še hitrejše delo, lahko posamezne postavke (storitve, artikle) shranite v cenik. Račun lahko pripravi sodelavec, dopolnete in izdate pa ga vi. Prav tako vam je na voljo pošiljanje računov po klasični ali e-pošti. Za lastno evidenco lahko kadarkoli izvozite vse račune, prav tako pa lahko Balirko povežete z računovodskim programom.