Popoln nadzor nad poslovanjem:
od izdaje računov do spremljanja plačil.

Spletna administratorka Balirka poskrbi za vse, še posebej za storitvena podjetja. Imeli boste stalen pregled nad svojim poslovanjem: od identifikacije neplačnikov do spremljanja denarnega toka. Vse dokumente, ki jih potrebujete za uspešno poslovanje, sestavite hitro, enostavno in na enem mestu.

Preizkusite zastonj!

Ponudbe

Hitra priprava tipskih in netipskih ponudb. Spremljajte kako uspešne so posamezne ponudbe. Enostaven prenos ponudbe v račun.

Izdajajte profesionalno oblikovane ponudbe in navdušite svoje stranke.

Ponudbo lahko pripravite kjerkoli in kadarkoli – v pisarni na računalniku, na poti s pametnim mobilnim telefonom ali doma s tabličnim računalnikom. Vse kar potrebujete je dostop do interneta. Ponudbo pošljite neposredno iz Balirke.

hitrejše delo Spremljajte uspešnost ponudb po poslovnih partnerjih. Z enim klikom ponudbo pretvorite v račun in poskrbite, da pri pretipkavanju nikoli več ne boste naredili napake.

Prilagodite si ponudbe – glede na naravo vašega poslovanja, jih lahko uprabljate kot personalizirane ponudbe, tipske ponudbe ali kot predloge za račune. Na vas je, kako boste najbolje izkoristili prednosti Balirke.