Popoln nadzor nad poslovanjem:
od izdaje računov do spremljanja plačil.

Spletna administratorka Balirka poskrbi za vse, še posebej za storitvena podjetja. Imeli boste stalen pregled nad svojim poslovanjem: od identifikacije neplačnikov do spremljanja denarnega toka. Vse dokumente, ki jih potrebujete za uspešno poslovanje, sestavite hitro, enostavno in na enem mestu.

Preizkusite zastonj!

Varnost

Varna povezava, nadzorovano strežniško okolje in dnevno arhiviranje podatkov.

Varnost je za nas na prvem mestu.

Nismo pa obsedeni z njo. Ali veste, da se največ podatkov izgubi zaradi človeškega faktorja, ne tehnologije? Zato vas ne obremenjujemo z digitalnimi certifikati in podobnimi ovirami pri vašem delu. Vi pa poskrbite, da boste imeli le vi dostop do vaše e-pošte, ter da gesla za dostop ne boste napisali na monitor računalnika.

Promet med vašim računalnikom/telefonom/tablico/dostopno napravo in Balirko je šifriran s 256-bitno enkripcijo. Fizični dostop do strežnikov, kjer se nahajajo vaši podatki je omejen na dve osebi. Vsi podatki na Balirki se dnevno arhivirajo – v najslabšem primeru (požar, poplava, potres) boste izgubili največ 24 ur podatkov. Preverite drugje, kaj vam nudijo. Presenečeni boste, ko boste ugotovili, da to sploh ni malo.